MIRESEVINI

Kompania "FastLink" është një ofrues i shërbimeve të internetit në Tiranë, e njohur për ofrimin e lidhjeve të shpejta dhe të besueshme të internetit. Ajo synon të sigurojë zgjidhje inovative dhe të personalizuara për nevojat e ndryshme të klientëve, qoftë për përdorim personal, biznes, apo edukim. "FastLink" ndërton reputacionin e saj mbi shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe teknologji të avancuar për të garantuar një përvojë të shkëlqyer të shfletimit në internet.

 Paketat e internetit

1300LEK

Shpejtesia 50mbps

1500LEK

Shpejtesia 100mbps

2000LEK

Shpejtesia 200mbps

Speedtest

Kontakt

Tel: +355693011330

E-mail: info@fastlink.al